HATAY / HASSA - Akbez İnönü Ortaokulu

Akbez İnönü Ortaokulu

Akbez Mah. Şehit Piyade Astsubay Halil Kaya Cad. No 21 Hassa/HATAY
Vizyon
•Akbez İnönü Ortaokulu olarak düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen; değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen; sevgi, saygı ve hoşgörü sahibi öğrencilerin yetiştiği; eğitim-öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle örnek olacağı bir okul olmak.
Misyon
Akbez İnönü Ortaokulu olarak çağdaş yöntemler kullanan, demokrasiyi uygulayan, farklılıkları bir ayrım değil renklilik olarak bilen, toplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yanıt veren, mutlu, başarılı, kendisi ve çevresi ile barışık öğrenciler yetiştirmek.
Başlama: 07.50 Bitiş: 14.20
Ulaşım
Okulumuzun bulunduğu Akbez Mahallesi´nden gün içerisinde Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kilis´e otobüs ve minibüslerle ulaşım sağlanabiliyor.
Mahalle
İlçe Merkezine 7 Km İl Merkezine 86 km