HATAY / HASSA - Akbez İnönü Ortaokulu

Savaş ÇAYLI - Okul Müdürü

1981 yılında  Altınözü´nün Alakent köyünde doğdum. İlkokulu köyümde, liseyi sırasıyla  Altınözü İmam Hatip Lisesi, Trabzon Maçka İmam Hatip Lisesi, Hatay İmam Hatip Lisesi ve Açıköğretim Lisesinde tamamladım. 2004 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünü bitirdim. İstanbul Aydın Üniversitesinde Yüksek Lisansımı tamamladım. 2005-2008 yıllarında İstanbul Esenler Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulunda çalıştım. 2008-2010 yılı arası Üsküdar Gazi Mustafa Altıntaş Ortaokulunda çalıştım.2010-2012 yılı arası Fatih Halk Eğitim Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra, Hassa Hatsaş A.Ş. ortaokuluna tayinim çıktı. Burada 6 yıl görev yaptıktan sonra 2019 yılında Aktepe Ortaokulunda müdür yardımcılığı yaptım. 02.09.2020 tarihinde Akbez İnönü Ortaokulunda göreve başladım ve devam etmekteyim. Evli ve iki çocuk babasıyım.